Bezoek federaal parlement

Op 28 april 2016

Op 28 april j.l. trok (het grootste deel van) de ploeg van N-VA Stabroek naar het federaal parlement. Na een gezellige treinrit van een uurtje, een wandeling van 800 meter en een screening door een metaaldetector konden we aan ons bezoek beginnen. Een zeer aangename gids loodste ons via de "Linda De Win-kamer" naar de kamer van volksvertegenwoordigers. Vervolgens ging het richting Senaat, een nog indrukwekkendere zaal wat betreft decoratie.

Tegen de middag werden we vervoegd door Vlaams parlementslid Jan van Esbroeck die ons meenam voor de lunch. In plaats van het verwachte broodje stond ons een geweldig driegangenmenu te wachten, vergezeld van een lekker wijntje. Nu begrijpen we waarom parlementsleden veel moeten sporten om in vorm te blijven :-).

Na de lekkere lunch stond de plenaire vergadering op het programma. Dit gaf ons de gelegenheid onze politici aan het werk te zien. Helaas zijn de onderwerpen niet altijd even interessant...

Dit bezoek was een geschenk van ons Arrondissementeel bestuur na het winnen van een wedstrijd omtrent ledenwerving. Hartelijk dank voor de feilloze organisatie en de fantastische dag!

N-VA Stabroek

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is