Een kort woordje

Op 17 oktober 2012

’T IS GEBEURD.

 

We waren met ons allen vroeg uit bed die zondag. Sommigen onder ons om als getuigen op te treden in de 11 stembureaus van onze gemeente. Anderen, de meeste onder ons, omdat we toch niet zo goed konden slapen. Er stond dan ook veel op het spel. Die broodnodige verandering moest nu gebeuren. De tijd kroop bij momenten traag voorbij. Rond 4 uur in de namiddag zouden we het weten.

 Al bij het bekendmaken van de  eerste uitslagen  ging  het zeer  goed, bijna 30 procent het bleef maar stijgen tot…. 33,77 procent. Onze eerste verwondering ebde al snel weg. Ons daaropvolgend ongeloof moest nu plaats maken voor, vergeef het ons….. euforie.

 10 plaatsen in de raad op 25,  meer dan we in onze stoutste dromen konden verhopen. Een rapport van vertrouwen dat men in jaren niet meer gezien had in onze gemeente.

Onze mede inwoners in Stabroek, Hoevenen en Putte waren, zonder meer, toe aan verandering. Langs deze weg aan iedereen “DANK U WEL” voor het vertrouwen en uw steun voor ons gezamenlijk project.

We weten wat ons te doen staat en we gaan er ook werk van maken.

1 januari 2013 zal een belangrijke dag worden voor onze N-VA afdeling . Onze startdatum voor een nieuwe periode van 6 jaar met bestuursverantwoordelijkheid. Met een N-VA burgemeester, en  3 schepenen met bevoegdheden voor, onder meer, Sociale Zaken en OCMW, Jeugd, Onderwijs, Ruimtelijke Ordening, Milieu, de volledige lijst kan u hierna raadplegen.

Ondertussen blijven we in onze afdeling  aan de slag, net zoals we dat de voorbije jaren hebben gedaan. We gaan uw vertrouwen niet beschamen.

Met “De kracht van verandering” trokken we naar de kiezer. Ons motto was daarbij steeds “Denken - Durven - Doen”. 

Uw steun  bij  onze vraag om verandering geeft ons nu de kracht om te doen.

Vanwege onze hele ploeg, nogmaals  DANK U WEL. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is