Mobiliteit

 

STABROEKDe Conservenweg, de zandweg naar de achterliggende KMO-zone van het Picoloproject in het centrum van Stabroek, is geasfalteerd.

Meteen een nieuwe stap naar de uiteindelijke afronding van het Picoloproject. Ondertussen werkt de gemeente aan een nieuw circulatieplan voor het winkelgedeelte.

In het begin van deze maand werd het eerste deel de Conservenweg een feit. Tot aan blok D, de eerste van de twee grote hangars, is de KMO-zone nu vlot bereikbaar. De laatste fase van de asfaltering wordt uitgevoerd in functie van de rioleringswerken die nog moeten gebeuren in blok E en van de verkoop.

“De opbrengst die we maken van de verkoop of verhuur van de units wordt gebruikt om dit alles te financieren. Van de zestig KMO-units zijn er al 32 ruimtes verkocht of verhuurd.”, legt Alexander De Clercq van makelaarskantoor EPMC uit.

“Voor de bewoners van de appartementen  die via de Conservenweg naar hun ondergrondse parking moeten, is de asfaltering in elk geval heel goed nieuws. Vanaf nu hebben zij geen hinder meer van het stof dat het verkeer dat via de zandweg naar de KMO-zone doet opwaaien”, aldus Stabroeks burgemeester Rik Frans .

 

http://www.gva.be/cnt/bleva_02343694/asfaltweg-maakt-kmo-units-picolosite-vlotter-bereikbaar

Nieuws over dit onderwerp